Lej en campingvogn

Vores udlejningsvogne findes i forskellige udgaver og prisklasser, så mon ikke vi også har en, der passer til jeres behov.

I alle tilfælde får I:
. En opstillet vogn klar til brug
. Fortelt med fast bund, bord og stole.
. Placering tæt ved legeplads og toilet
. Service til 4 personer
. Køleskab, kaffemaskine og el-kedel
. Dyner og puder

Slutrengøring er obligatorisk. 

Der er mulighed for ankomst fra kl. 15.00 og campingvognen skal forlades senest kl. 11 ved afrejse.
Medbring selv håndklæder og sengelinned (kan eventuelt lejes) 
Rygning er ikke tilladt.


Kategori A: Vogn 7 er en dejlig lys og rummelig vogn komfortabelt indrettet med en fast dobbeltseng og siddegruppe med mulighed for opredning som dobbeltseng. Køkken med mikrobølgeovn. Toilet med udvendig kassette. 

Kategori B: Vogn 4 er en familievenlig kvalitetsvogn med stor siddegruppe, der kan omdannes til dobbeltseng samt "børneafdeling" med lille siddegruppe/enkeltseng og køjesenge. Toilet med udvendig kassette.

Kategori B: Vogn 6 er dejlig vogn for familier med både  fransk seng, enkeltseng og køjeseng i bag samt en rummelig siddegruppe/dobbeltseng foran. Velindrettet køkken med mikrobølgeovn. Toilet med udvendig kassette.

Kategori B: Vogn 8 byder på et skønt og rummelig Isabella Penta fortelt og en hyggelig mindre men velindrettet vogn med ægte dobbeltseng samt siddegruppe med mulighed for opredning til to. Ideel til fx par og singler med børn. Toilet med udvendig kassette. 

Kategori C: Vogn 2 er en rummelig vogn med stor siddegruppe, der kan omdannes til dobbeltseng samt "børneafdeling" med lille siddegruppe/enkeltseng og køjesenge. Fritstående toilet.

Kategori C: Vogn nr 3 er en klassisk Tabbert vogn med hyggelig atmosfære indrettet med siddegruppe/dobbeltseng i begge ender. Fritstående toilet. 

Kategori C: Vogn 5 er en ældre men velfungerende vogn indrettet med siddegruppe/dobbeltseng i begge ender. Fritstående toilet.