Malene & familien

Malene overtog campingpladsen i 2020 lige i starten af Coronapandemien, men det lod hun sig ikke stoppe af. Siden hun overtog pladsen, har hun fået ombygget den lille kiosk og tilføjet en lille café-afdeling, hvor der bliver mulighed for at sidde og nyde en kop kaffe, sodavand, øl eller is i fremtiden. Hun har har mange gode ideer når det kommer til campingpladsen, så I kan glæde jer til at følge med I den videre udvikling. Selvom Malene er chefen og den, som I skal komme til, hvis I har spørgsmål, så står hun ikke alene. Hun har sin partner, Kåre, og deres sammenbragte børns, støtte bag sig. Så dem kan I også møde på pladsen engang imellem.

Thor & Freja

Thor og Freja

Thor & Freja er Malene og Kåres hunde. De ser måske store og farlige ud, men skinnet bedrager. De er begge blot to store bamser, som elsker opmærksomhed. Så hvis I hører dem give lyd fra sig, når I går forbi, så må I gerne hilse på. De bliver rigtig glade, når I siger "hej", selv hvis det kun er på afstand.

Medarbejderne

Janusz

Rengøring/vicevært
Janusz har været på pladsen i mange år efterhånden. Så det var klart, at han skulle fortsætte, da Malene og Kåre overtog pladsen. Han er pladsens altmuligmand og er altid klar på at hjælpe, hvis der er noget.

Inessa

Reception, butik & marketing
Inessa kan I også møde i butikken og receptionen. Derudover er hun ansvarlig for vores hjemmeside og hjælper med markedsføring af pladsen, og I kan også opleve, at hun spørger, om hun må tage et billede af jer til vores Facebook-side eller andre sociale medier.