Malene & familien

Malene overtog campingpladsen i 2020 lige i starten af Coronapandemien, men det lod hun sig ikke stoppe af. Siden hun overtog pladsen, har hun fået ombygget den lille kiosk og tilføjet en lille café-afdeling, hvor der er mulighed for at sidde og nyde en kop kaffe, sodavand, øl eller en is. 

Malene har har mange gode ideer når det kommer til campingpladsen, så I kan glæde jer til at følge med I den videre udvikling. Selvom Malene er chefen og den, som I skal komme til, hvis I har spørgsmål, så står hun ikke alene. Hun har sin partner, Kåre, og deres sammenbragte børns, støtte bag sig. Så dem kan I også møde på pladsen engang imellem.

Thor og Freja

Thor & Freja er Malene og Kåres hunde. De ser måske store og farlige ud, men skinnet bedrager. De er begge blot to store bamser, som elsker opmærksomhed. Så hvis I hører dem give lyd fra sig, når I går forbi, så må I gerne hilse på. De bliver rigtig glade, når I siger "hej", selv hvis det kun er på afstand.

Medarbejdere

Janusz

Rengøring og vicevært
Janusz har været på pladsen i mange år efterhånden. Så det var klart, at han skulle fortsætte, da Malene og Kåre overtog pladsen.
Han er pladsens altmuligmand, og altid klar til at hjælpe hvis der er brug for det.

Stine

Reception og kiosk
Stine arbejder i receptionen og kiosken, hvor hun altid spreder smil og godt humør. Hun tager sig af alle gæsterne, uanset om de skal checke ind eller ud. Hun har også styr på butikken, hvor hun altid er klar til at hjælpe.