Reglement Henneby Camping

Her kan I se det reglement, som gælder på Henneby Camping. Vi håber, at I vil

hjælpe os med at gøre Henneby Camping til et dejligt sted for alle ved at følge disse regler.

Generelle regler.

·     Hastighed på max 10km/t på pladsen.

·     Parker venligst ikke biler på frie pladser af hensyn til nye gæster.

·     Besøgende er altid velkommen, men parker venligst bilen udenfor pladsen.

·     Bænke på campingpladsen kan benyttes af alle gæster, men stilles på plads igen efter brug.

·     Bommen er lukket mellem kl. 23:00 – 07:00.

·     Nattero er fra kl. 23:00 – 07:00. Hvis dette ikke bliver overholdt kan det medføre bortvisning.

·     Afrejse: på afrejse dagen skal I senest afregne inden kl. 12:00, men efter aftale kan I blive længere.

·     Pladsen skal fremstå som ved modtagelse, dvs. Græs skal være klippet, og der må ikke være efterladt huller, fliser, træ eller andet affald. Udlejer hæfter ikke for evt. efterladte ting – heller ikke campingvogne/telte. Efterladte effekter fjernes for lejers regning, og oprydning sker for lejers regning.

·     Hunde er velkomne. Dog ikke i vores fælles faciliteter. De luftes udenfor pladsen. Sker der alligevel ”uheld” rydder man op efter hunden (poser kan fås ved receptionen).

·     Hunde på pladsen skal føres i snor, hvis det ikke bliver overholdt kan dette medføre bortvisning.

·     Der er opstillet containere til glas/flasker, pap/papir, jern/metal og dagsrenovation.  Alt som ikke hører under vores affaldssortering (F.eks. stole, tæpper, telte m.m.) kører man selv til genbrug.

·     Der er ikke mulighed at oplade elbil på campingpladsen, for særaftaler kontakt venligst kontoret. Der er ladestationer i nærheden; der er en Tesla ladestation ved Henne Kirkeby Kro, I skal selv huske at medbringe transformer/adapter. Ellers er der Clever ladeststationer ved bl.a Sea West i Nørre Nebel, Varde Rådhuspladsen, Bytoften 2, Bork Havn Feriecenter – (Sperto) Vester Fælled, Hemmet, Bilka Esbjerg.

·     I perioden 1. november og indtil 15. marts er det ikke tilladt at køre eller parkere på græsset. Al trafik med bil i vinterhalvåret må kun ske på de grus belagte veje.

·     I øvrigt bedes pladsens ordensreglement og campingreglement overholdt.

Vær med til at behandle tingene på samme måde, som du behandler dine egne ting. Dette er til stor glæde for os alle og er med til at højne standarden, ligesom det er med til at holde omkostningerne nede.