Oplevelser i området

Henneby Camping er nabo til Henne Golfklub, som byder på en 18-hullers golfbane i naturskønne omgivelser med hullerne anlagt i åbent landskab og smuk panoramaudsigt over Filsø, Blåbjerg plantage og Vesterhavet fra de højeste punkter. 

Knap 1,5 km nord for campingpladsen rammer man det første (blå) spor i Blåbjerg klitplantage, som byder på nogle af Danmarks mest anerkendte mountainbikeruter i det særegne og afvekslende terræn. Ruterne er en del af de 10 spir, som er naturstyrelsens bud på de 10 bedste mountainbikeruter i statens skov.

Både Vestkystruten og Panoramaruten går lige forbi Henneby Camping, som ligger oplagt for cyklister, uanset om man er gennemrejsende på cykelferie eller har cyklen med som lokalt transportmiddel. 
Mangler cyklen luft, kan der lånes en pumpe i receptionen, ligesom der kan tankes brændstof til rugbrødsmotoren i butikken. 

Henneby Camping byder på et væld af muligheder for vandreture i  den vestjyske natur lige op ad Blåbjerg Klitplantage, Lyngbo hede, Filsø og Henne Strand, hvor der findes et godt udvalg af butikker og spisesteder foruden den skønne sandstrand.